سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ثبت شرکت در ترکیه

ثبت شرکت در ترکیه

یکی از خدمات مؤسسه حقوقی برگزیدگان ملک پور (MIE) به تجار و سرمایه گذاران ایرانی، امکان ثبت شرکت در کشور ترکیه است. ثبت شرکت در ترکیه به دلیل تحریم های بین المللی و دشواری جا به جایی پول به خارج از ایران، امری دشوار و پیچیده است.

با توجه به پیوندهای اقتصادی محکم ایران و ترکیه از یک سو و ارتباط ترکیه با اتحادیه اروپا و بازارهای جهانی از سوی دیگر، بسیاری از تجار ایرانی علاقه دارند بخشی از فعالیت های اقتصادی خود را در این کشور پیگیری کنند.

از جمله مزایای سرمایه گذاری در ترکیه، ارتباط این کشور با سازمان تجارت جهانی، بازار گسترده و موقعیت استراتژیک این کشور به عنوان یکی از گلوگاه های حمل و نقل و تجارت جهانی است.

مؤسسه حقوقی برگزیدگان ملک پور (MIE) با بهره مندی از وکلای مجرب و کارشناسان تجارت بین الملل، می تواند با کمترین هزینه و حق الوکاله، به صورت قانونی و با تضمین های کافی، برای شما در ترکیه شرکت ثبت می کند.

تجار متقاضی استفاده از این خدمت مؤسسسه ملک پور، می توانند از امتیازهایی همچون بهره مندی از ویزا برای اعضای خانواده و امکان اخذ اقامت پس از پنج سال کار در ترکیه بهره مند شود.

ما می توانیم خدماتی همچون افتتاح حساب، تعیین آدرس رسمی و حتی استخدام نیرو برای دفتر شما در ترکیه را نیز به شما ارائه کنیم.

با بهره مندی از خدمات مؤسسه حقوقی ملک پور (MIE)، شما می توانید با اطمینان و با روشی قانونی شرکت خود را در ترکیه به ثبت برسانید. ما به شما صمیمانه هشدار می دهیم که از کسانی که با وعده هایی همچون اخذ تابعیت از طریق سرمایه گذاری در ترکیه را می دهند دوری کنید، زیرا ترکیه بر خلاف برخی کشورهای اروپایی و آمریکایی، از این طریق تابعیت اعطا نمی کند.

شما با مشاوره با حقوقدانان و تحصیل کردگان مؤسسه حقوقی ملک پور، با آرامش و اطمینان سرمایه گذاری می کنید و ما پس از امضای قرارداد رسمی با شما، تضمین می دهیم که در صورت عدم موفقیت عملیات ثبت شرکت و عدم صدور کارت اقامت، همه دستمزد خود را به شما باز می گردانیم.




ادامه مطلب

[ پنج شنبه 96/10/28 ] [ 7:6 عصر ] [ mie ]

مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج

مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج

 

مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج چگونه است؟ آیا با مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج 2018 آشنایی دارید؟ آیا مایل به اخذ اطلاعات در زمینه مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج هستید؟ شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج چیست؟ نکات مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج چیست؟ مهاجرت به آمریکا از چه طریقی امکان پذیر است؟مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج منجر به اقامت آمریکا می شود؟ در صورتی که شما عزیزان تمایل به کسب اطلاعات درباره مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج دارید می توانید برای یافتن پاسخ سوالات خود در ارتباط با مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج با این مقاله همراه بوده و پاسخ سوالات خود را جویا شوید. در این مقاله تلاش شده است به برخی از سوالات مهم و کلیدی شما عزیزان درباره مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج پرداخته شود و اطلاعات مناسبی در این باب در اختیار شما عزیزان قرار گیرد.

 

فایل صوتی توضیحات آقای دکتر ملک پور در باب مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج

مجلس نمایندگان آمریکا با هدف کوتاه کردن فاصله میان زن و شوهر، قوانین مهاجرتی آمریکا را طوری طراحی کرده اند که همسران شهروندان آمریکایی بتوانند در آمریکا زندگی کنند. در این قوانین ویزا K برای همسران طراحی شده است. از شاخصه های اصلی این نوع ویزا آمریکا تبدیل شدن آن به اقامت دائم است.

شما می توانید با این نوع ویزا زندگی در آمریکا را آغاز کنید و گرین کارت دریافت کنید. اما اداره مهاجرت ایالات متحده آمریکا به متقاضیان هشدار می دهد که سالانه بیش از هزاران نفر در فرودگاه های آمریکا از ورود به خاک ایالات متحده منع می شوند چون مراحل قانونی اخذ اقامت را نپیمودند. بنابراین، از شما خواهشمندیم در امر مهاجرت از تصمیمات شتاب زده بپرهیزید و با وکلای برجست? حقوق بین الملل مشاوره دریافت کنید، برای مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج آشنایی با راه قانونی آن و مراحل این روش بهترین گزینه برای اقدام است.

قوانین کلی

قوانین مهاجرتی آمریکا این امکان را به همسران شهروندانش می دهد تا وارد این کشور بزرگ صنعتی بشوند. کنگره آمریکا ویزا ازدواج را به نیت کاهش دوری میان زوجین تصویب کرد. تقاضا برای این ویزا بایستی از سفارت آمریکا در کشوری که مراسم ازدواج صورت گرفته است اقدام شود. لطفا توجه داشته باشید همسر آمریکایی باید فرم I-130 را قبل از درخواست ویزا پر کرده باشد. این امکان برای فرزند همسر جدید تبعه آمریکایی وجود دارد که همزمان ویزا بگیرد. او باید مجرد و زیر 21 سال باشد. شایان ذکر است که همسر و فرزندش که وارد آمریکا می شوند می توانند برای اجازه کار قانونی اقدام نمایند. این نوع ویزا معمولا برای مدت دو سال صادر می شوند و در صورتی قابل تمدید است که پروسه اخذ گرین کارت آمریکا در جریان باشد. لازم به ذکر است که اگر در این دوسال درخواست برای گرین کارت رد شد با زوجین طلاق گرفتند، این ویزا به طور خودکار در سی روز باطل می شود. در صورت ازدواج فرزند همراه، ویزای او نیز به طور خودکار در سی روز باطل می شود.

 

پنج گام برای گرفتن ویزا

متقاضیان برای دریافت این ویزا و مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج باید موارد زیر را اجرا نمایند:

1. پرکردن فرم درخواست ویزا و گرین کارت توسط شهروند آمریکایی

2. دریافت نامه تاییدیه ویزا توسط شهروند آمریکایی و فرستادن کیس به سفارت آمریکا (احتمالا ترکیه یا امارات برای ایرانیان)

3. تهیه مدارک مورد نیاز توسط نامزد

4. تعیین وقت سفارت و ارایه مدارک

5. گرفتن ویزا و دریافت مدارک مهرشده توسط سفارت برای ورود به آمریکا

 

پنج نکته طلایی درباره ویزا نامزدی (K)

پنج نکته برای اخذ ویزای نامزدی وجود دارد که متقاضی ملزم به رعایت آن می باشد. این نکات عبارتند از:

1. اگر فرم I-130 تایید شد، همسر باید برای گرین کارت اقدام کند و نیازی به ویزا ازدواج دیگر نیست.

2. همسر نیازی به پرکردن فرم تمکن مالی ندارد اما ارایه آن به سفارت توصیه می شود.

3. همسر و فرزنش میتوانند بیش از یکبار به آمریکا رفت و آمد کنند.

4. امکان گرفتن این ویزا وجود ندارد اگر زوجین طلاق بگیرند یا یکی از آن ها فوت شود.

5. چک آپ پزشکی برای گرفتن این ویزا الزامی می باشد.

دقت نمایید اگر یکی از مدارک موردنیاز در پرونده شما وجود نداشته باشد  و یا پرونده شما به رسیدگی اداری نیاز داشته باشد، باید گذرنامه و آن مدارک را شخصا تحویل بدهید. پس از حضور شخصی، بخش کنسول گری مجددا پرونده شما را بررسی خواهد کرد و اگر همه چیز مرتب باشد، گذرنامه و ویزا را به شعبه PTT منتخب شما ارسال می کند. اگر مجددا پرونده شما ناقص باشد، بخش کنسولگری آمریکا گذرنامه شما و یک شرح مکتوب از مدارک مورنیاز که در پرونده شما موجود نیست را ارسال خواهد کرد.

مطالب این مقاله درباره اخذ ویزای آمریکا و مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج صرفا آموزشی بوده و توصیه میشود پیش از هرگونه اقدامی از وکلای حرفه ای در باب قوانین آمریکا مشاوره دریافت کنید. پلیس مهاجرت آمریکا سالیانه حدود پانصد هزار نفر را به علت اقامت غیر قانونی در خاک این کشور بزرگ صنعتی اخراج میکند. به طور کلی در این مقاله تلاش شد درباره مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج، شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج، نکات مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج، مدارک لازم برای مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج، مراحل مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و سایر موارد، اطلاعاتی در اختیار شما عزیزان قرار داده شود. شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج با موسسه مشاوره ای ام آی ای همکار موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان کارشناسان و وکلای این موسسه بهره مند شوید. اطلاعات صحیح و کامل در باب مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج شما را برای اخذ تصمیم قطعی برای مهاجرت به آمریکاراهنمایی نموده و مسیر پیشرفت را برای شما عزیزان هموار می نماید.




ادامه مطلب

[ پنج شنبه 96/10/28 ] [ 7:5 عصر ] [ mie ]

مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی

مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی

آیا از شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی اطلاعی داید ؟ قوانین مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی امکان پذیر است؟ قوانین و راه های مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی و قوانین اخذ ویزای نامزدی و ازدواج آمریکا چیست ؟ آیا ویزای K1یا ویزای نامردی آمریکا را می شناسید ؟ آیا مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی منجر به اخذ اقامت دائم آمریکا و گرین کارت آمریکا می شود؟ مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی و اخذ ویزای نامزدی آمریکا چه مدارکی می باشد ؟ویزای ازدواج و نامزدی کشور آمریکا شامل چند بخش است؟ اقدامات لازم برای مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی چیست ؟موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش  به شما مشاوره رایگان ارائه می نماید در خصوص سوالاتی از قبیلمهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی چه نکاتی دارد؟ آیا می توان با ازدواج صوری با یک فرد تبعه آمریکا برای دریافت مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی و اخذ اقامت دائم آمریکا و شهروند آمریکایی در اقدام کرد؟ در این مقاله موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش تلاش نمود در ارتباط با مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای ازدواج و نامزدی و شرایط و قوانین اخذ ویزای ازدواج آمریکا اطلاعات و نکاتی در اختیار شما عزیزان قرار دهد ، امیدواریم برای شما مفید واقع گردد.

فایل صوتی توضیحات آقای دکتر ملک پور در باب مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی

در رابطه با بحث مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی همان طور که می دانید راه های بسیاری برای مهاجرت به کشورهای مختلف وجود دارد، یکی از این راه ها ازدواج با اتباع خارجی است. به طور کلی در اکثر کشورهای جهان از طریق ازدواج با تبعه کشوری به فرد خارجی اقامت یا تابعیت اعطا می گردد. کشور آمریکا نیز از این کشورها مستثنی نمی باشد. بسیاری از افراد تمایل فراوان دارند با افراد تبعه آمریکا ازدواج کرده و اقامت و تابعیت آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی را اخذ کنند. در این نوع ویزا نکاتی وجود دارد که به آنها اشاره می نماییم.

 

مدت زمان پروسه ی گرفتن ویزای مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای ازدواج و نامزدی کوتاه است و حدود 8 تا 12 ماه زمان می برد، این نکته نیز حائز اهمیت است که وضعیت حقوقی فرد مورد نظر بررسی می گردد.

متقاضیانی که قصد اخذ اقامت یا تابعیت آمریکا را دارند می توانند از روش ویزاهای k1 و k3 و مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی اقدام کنند.

اگر فردی با کسی که اقامت دائم آمریکا را دارد ازدواج کند شامل ویزای F2A می شود که ظرفیت آن محدود بوده و به طور سالیانه صادر می گردد.

در صورت کلی مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی 6 ماه تا 9 ماه و ویزای ازدواج کشور آمریکا یک سال زمان می برد. اگر فردی آمریکایی برای ویزاهای H1، L1 یا F1 اقدام می کند همسر وی نیز می تواند به طور همزمان با ویزای همراه برای ویزاهای H4، L2 و F2 اقدام کند.این نکته دارای اهمیت است که این ویزا زمان محدود دارد و اگر فرد در طی مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی برایاخذ گرین کارت آمریکا اقدام نکند ویزای مورد نظر باطل می شود. از جمله مدارکی که در این ویزا مورد بررسی قرار می گیرد عبارتند از کارت امنیت اجتماعی، گواهینامه رانندگی، سندی مبنی بر داشتن درآمد، دوره مالیات او و …. ، تخلف در ارائه اطلاعات در این نوع ویزا عواقب بسیار دارد به عنوان مثال اگر فردی برای اخذ ویزای K1 یا ویزای نامزدی آمریکا خود را مجرد نشان دهد و ازدواج خود را پنهان نگه دارد این امر غیر قانونی محسوب شده و فرد را دستگیر می نمایند حتی اگر فرد شهروند ایالت متحده آمریکا شده باشد شهروندی وی طبق قانون باطل می شود.

شما عزیزان اگر می خواهید مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی داشته باشید و اگر به دنبال مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای ازدواج و نامزدی هستید می توانید با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش و شعبه مرکزی آن در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و یا با تمامی دفاتر همکار این موسسه در سراسر ایران در خصوص شرایط و قوانینمهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی مشاوره رایگان دریافت نمایید .

در خصوص شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی این نکته را در نظر داشته باشید که فردی که از طریق گرین کارت آمریکابرای مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای ازدواج و نامزدی اقدام می نماید می تواند حتی پس از ازدواج از تصمیم خود منصرف شود که عواقب آن از بین رفتن آثار اقامتی طرف مقابل است. شخص آمریکایی می تواند بدون نیاز به حضور همسرش در کشور آمریکا درخواست طلاق دهد، در کشور آمریکا برای درخواست طلاق داشتن دلیل محکم مورد نیاز نیست. به این نکته را در مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی مورد توجه داشته باشید که ازدواج با فرد آمریکایی که قبلا ازدواج کرده و جدا شده از ازدواج با فردی که تا به حال ازدواج نکرده است سخت تر خواهد بود.

در مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی و ویزای ازدواج آمریکا برای اثبات واقعی بودن ازدواج قبلی شخص آمریکایی، نیاز به ارائه عکس و مدارک می باشد. در ایالت متحده آمریکا یک فرد نمی تواند بیش از یک همسر اختیار کند و قانون چند همسری که در برخی از ادیان وجود دارد پذیرفته شده نمی باشد که بر طبق این شرایط هر فرد می تواند تنها برای یک نفر گرین کارت آمریکا درخواست کند. در امر و پروسه مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی در شرایطی که فرد تنها برای اخذ گرین کارت ازدواج کند و ازدواج وی واقعی نباشد این امر تقلب به حساب می آید و دارای 5 سال حبس و جریمه نقدی تا سقف 250 هزار دلار است. برای تایید گرین کارت داشتن ارتباط مداوم با همسر مورد نیاز است که با مدارکی مانند کارت پستال، عکس مشترک، واریز پول و …. اثبات می شود. ازدواج های نامناسب بین دو فرد از نظر سطح تحصیلات، وضعیت مالی، زبان، وضعیت فیزیکی، سن‌، نژاد، مذهب و …. اخذ گرین کارت برای فرد را دچار مشکل می کند.

در کشور آمریکا در بعضی ایلات ازدواج همجنس گرایان آزاد و قانونی است اما در قانون فدرال رسمیت ندارد در نتیجه ازدواج آنها و درخواست گرین کارتشان در کشور آمریکا غیر ممکن است.

افرادی که تمایل دارند از طریق مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی وارد شوند از دو طریق می توانند برای این کار اقدام نمایند:

ویزای مهاجرتی برای همسر (cr1 یا ir1)

ویزای غیر مهاجرتی برای همسر (k3)

ویزای غیر مهاجرتی برای همسر فردی که با یک شهروند آمریکایی ازدواج کرده حتما باید ثبت شود و ویزا برای کشوری که ازدواج در آن صورت گرفته ضادر گردد.

علاوه بر مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی فرد می تواند برای آشنایی و دیدار با فردی که شهروند آمریکاست برای این ویزا درخواست نموده و به آمریکا سفر کند. این نوع ویزا  K1 نام دارد و پروسه ی زمانی آن 6 تا 9 ماه است.

از جمله شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی و شرایط اخذ ویزای نامزدی و ازدواج برای کشور آمریکا عبارت است از:

فرد متقاضی مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی باید قصد ازدواج با یک شهروند آمریکا را داشته باشد.

از نظر قانونی مشکلی برای ازدواج وجود نداشته باشد.

فردی که ملیت آمریکا را ندارد باید با قصد مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی و اخذ ویزای ازدواج آمریکا وارد شده و ظرف مدت 90 روز این ازدواج صورت پذیرد.

باید مدارک و اسنادی مبنی بر ازدواج واقعی خود نشان دهند و اثبات کنند در 2 سال گذشته همدیگر را شخصا و به صورت حضوری ملاقات کرده اند.

مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی یکی از راه های اخذ تابعیت و اقامت در آمریکا در میان انواع ویزاهای متنوع کشور آمریکا می باشد. به طور کلی مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی به دو دسته تقسیم می شود که از جمله آن می توان به مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی و اخذ ویزای نامزدی و ازدواج آمریکا اشاره کرد که هر یک از این دو شرایط و نکات خاص خود را دارند. طبق مواردی که در متن به آن اشاره شد از شروط اصلی مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی ازدواج با فردی است که گرین کارت آمریکا را داشته باشد یا تبعه ایالت متحده آمریکا باشد. موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش در این مقاله تلاش نمود  نکاتی در ارتباط با مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی در اختیار شما عزیزان قرار دهد . شما عزیزان متقاضی مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی می توانید در صورت داشتن هر گونه سوال در زمینه مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی و چگونگی  مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی و برای دریافت به روزترین و دقیق ترین اطلاعات در خصوص قوانین مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی و برای اقدام به مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی می توانید از مشاورین متخصص و کارشناسان و حقوقدانان مسلط به امور بین الملل در موسسه حقوقی ملک پور بزرگترین و مورد وثوق ترین موسسه حقوقی در خاورمیانه در رابطه با مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی و اخذ ویزای نامزدی آمریکا و شرایط اخذ اقامت دائم آمریکا و شرایط و قوانین اخذ تابعیت و شهروندی آمریکا مشاوره رایگان دریافت نمایید .




ادامه مطلب

[ پنج شنبه 96/10/28 ] [ 7:4 عصر ] [ mie ]

اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشور امریکا

اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشور امریکا

 (مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج- وکیل مهاجرت در خصوص ازدواج در آمریکا)

اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشور امریکا چگونه است ؟ شرایط اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشور امریکا و راههای مهاجرت به امریکاچیست؟ راه های اخذ اقامت امریکا و اخذ ویزای ازدواج آمریکا و همچنین ویزای k1  آمریکا کدام است ؟ قوانین مهاجرت به آمریکا و اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشور امریکا چه صورت است ؟ اقدامات لازم برای اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشور امریکا چیست ؟مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت امریکا و اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشور امریکا چه مدارکی است ؟ موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با مهاجرت به آمریکا و شرایط اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشور امریکا در این مقاله توضیح داده است . آیا قصد مهاجرت به آمریکا و اخذ گرین کارت آمریکا را از طریق ویزای ازدواج و نامزدی آمریکا و راههای اخذ ویزای k1 دارید؟ آیا از شرایط اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشور امریکا مطلع اید؟ چنانچه شما از جمله کسانی هستید که در خصوص اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشور امریکاسوالاتی دارید این مقاله را مطالعه فرمایید. و همچنین با کارشناسان و حقوقدانان مسلط به امور بین الملل در موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش تماس حاصل نموده و در خصوص مهاجرت به آمریکا و همچنین اخذ اقامت آمریکا و اخذ گرین کارت آمریکا و در نهایت اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشور امریکا مشاوره رایگان اخذ نمایید .

 

فایل صوتی توضیحات آقای دکتر ملک پور در باب ازدواج با آمریکایی

 

در اکثر کشور های جهان بر اساس نظام حقوق بین الملل خصوصی پذیرفته شده که در صورت ازدواج فی مابین زوجین شخص می تواند در راستای اخذ تابعیت اقدام نمایند.کشور امریکا از این این قائده مستثنی نمی باشد. لذا چنانچه یک نفر با یک امریکایی ازدواج کند میتواند جهت اخذ تابعیت اقدام کند. موسسه حقوقی ملک پور نحوه این اقدام حقوقی را برای شما توضیح داده وپرونده های این موضوع را جهت اخذ اقامت کشور امریکا می پذیرد.

در حقوق کشور ایران نیز به این موضوع اشاره شده است.

 

 برای مثال:در بند 6 از ماده 976 قانون مدنی قید شده هر زمان تبعه خارجی که با شوهر ایرانی ازدواج کند ایرانی محسوب میشود.

در بعضی کشورها نظیر ایران آثار حقوقی جهت اخذ تابعیت در ازدواج با شوهر یا زن آن کشور متفاوت است.لیکن در مورد کشور امریکا ازدواج با مرد یا زن آن قطعا منتهی به اخذ تابعیت می شود البته در صورتی که پرونده درست ارائه شود و دارای شاکله صحیح حقوقی باشد.لازم به ذکر است در نظام حقوقی بعضی کشورها نظیرایران ازدواج دارای آثار تحمیلی تابعیت می باشد.

برای مثال:در ماده 976 قانون مدنی ایران اگر زن خارجی با مرد ایرانی ازدواج کند از نظر قانون گذار خود به خود ایرانی حساب میشود.حال آنکه ازدواج مرد خارجی با زن ایرانی متضمن اخذ تابعیت نیست.

همچنین است در کشور آمریکا که ازدواج با شخص آمریکایی نیازمند درخواست برای اخذ تابعیت میباشد و تا شما در خواست و پرونده را ارائه نکنید تابعیت به شما ارائه نمی گردد.

بدیهی است اطلاعات حقوقی در خصوص ازدواج  و شروط  ضمن عقد ازدواج و اخذ تابعیت یا اقامت درآمریکا از طریق ازدواج دارای پیچیدگی ها و اصول حقوقی خود میباشد.شما میتوانید با مشاورین و وکلای دادگستری ما تماس حاصل نمایید وما با افتخار شمارا راهنمایی می کنیم.

ویزای نامزدی K1  )K1 VISA ) 
ویزای نامزدی که به آن در طبقه بندی های ویزاهای کشور آمریکا ویزای  K1  (K1 VISA)   گفته میشود مخصوص نامزدان شهروندان آمریکایی میباشد . در واقع صدور این ویزا از سفارت فقط برای اشخاصی میباشد که بتوانند ثابت کنند با یکی از شهروندان آمریکایی نامزد هستند و قصد ازدواج را دارند . پس صدور ویزای K1   یا ویزای نامزدی دارای شرایطی میباشد که عبارتند از :
1-    متقاضی باید شهروند آمریکا باشد
2-    طرفین ازدواج به لحاظ قانونی مشکل و مانعی برای ازدواج نداشته باشند ( هر دو نفر مجرد باشند).
3-    طرفین ازدواج باید ثابت کنند که در 2 سال گذشته با همدیگر ارتباط داشته اند و همدیگر را ملاقات کرده اند .
4-     طرفین ازدواج به سن قانونی رسیده باشند .
در صورتی که شرایط بالا مهیا باشد به کسی که نامزد شهروند آمریکایی میباشد ویزای K1  (K1 VISA )  تعلق میگیرد . هنگامی که این ویزا صادر میشود شخص باید به کشور آمریکا سفر کند . مدت این ویزا معمولا 90 روز میباشد . و بهتر است که طرفین ازدواج در طی این مدت با هم ازدواج قانونی داشته باشند . بعد از ازدواج قانونی شخص میتواند برا ی اقامت دایم و تابعیت همسر خود از آمریکا اقدام کند .
شخصی که ویزای K1  را دریافت کرده است میتواند بالافاصله بعد از ورود به خاک آمریکا تقاضای کار کند . منظور این است که شخصی که با ویزای K1  به آمریکا وارد میشود اجازه کار تمام وقت را دارد.

ویزای K2) K2 VISA ) 
اگر شخصی که به عنوان نامزد شهروند آمریکایی میباشد و ویزای K1  یا همان ویزای نامزدی را میخواهد دریافت کند ؛ دارای فرزند یا فرزندانی باشد که زیر 21 سال باشند و در ضمن مجرد هم باشند میتواند برای فرزندان خود درخواست ویزا دهد در این صورت ویزایی که به فرزندان تعلق میگیرد ویزای K2  نامیده میشود.

اگر شما عزیزان در پی کسب اطلاعات در خصوص شرایط اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشور امریکا و مهاجرت به آمریکا می باشید و به دنبال اخذ اقامت آمریکا و اخذ گرین کارت آمریکا و ازدواج در آمریکا می باشید و اگر می خواهید در رابطه با قوانین و راه های اخذ ویزایk1 اطلاعات داشته باشید می توانید با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش و شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و یا با تمامی

ویزای k3  )k3 visa )
مورد بعدی در این مسئله موقعی هست که یک شهروند آمریکایی بخواهد همسر قانونی خود را وارد آمریکا کند در این حالت ابتدا باید فرم ای I-130  پر شود و به اداره مهاجرت آمریکا ارسال شود بعد از تایید شدن این فرم باید صبر کنند تا مراحل  بعد از طریق اداره مهاجرت و سفارت آمریکا انجام شود و همسر با گرین کارت وارد آمریکا شود . این پروسه به طور معمول در حدود 1?5  تا 2 سال به طول می انجامد . در این حالت برای این که شخص بتواند همسر قانونی خود را سریعتر وارد آمریکا نماید اقدام به اخذ ویزای K3  برای همسر خود میکند تا همسر خویش را وارد آمریکا کند و شخص پرونده را در داخل آمریکا تکمیل میکند . در واقع ویزا یk3  آمریکا برای راحتی همسران میباشد که موقعی که منتظر تکمیل پرونده و اخذ گرین کارت میباشند در کنار همدیگر باشند .    برای صدور این ویزا در واقع دو شرط موجود است  :
1= همسر شهروند آمریکایی بودن
2- هنوز جواب فرم I-130  نیامده باشد .
ویزای k4  )k4 visa )
این ویزا مختص فر زندان مجرد و زیر 21 سال همسر میباشد و موقعی که شخصی همسر یک شهروند آمریکایی شده است و قبل از دریافت گرین کارت و اقامت آمریکا میتواند با ویزای k3  وارد آمریکا شود در واقع به ویزایی که به فرزند یا فرزندان همسر تعلق میگیرد ویزای k4  میگویند.
اخذ اقامت و  تابعیت امریکا از طریق ازدواج

ویزای ازدواج در امریکا با نام های IR-1 و CR-1 شناخته می شود. هر دو از دسته ویزاهای مهاجرتی هستند که به واسطه ی آن، اتباع امریکا و یا افراد مقیم دائمی این کشور می توانند برای همسر خود، تقاضای این ویزا را داشته باشند.

ویزای ازدواج IR-1 برای زوج هایی است که از مدت ازدواج آنها بیش از 2 سال گذشته باشد که در این صورت ویزای IR-1 با اعتبار 10 سال به آنان تعلق می گیرد.

ویزای ازدواج CR-1 به زوج هایی اختصاص می یابد که مدت ازدواج آنها کمتر از 2 سال است؛ مدت ویزای CR-1، 2 سال است. این افراد پس از پایان مدت دو ساله ی ویزای CR-1، صلاحیت دریافت ویزای IR-1 را خواهند داشت.

شهروند یا مقیم دائم امریکا می تواند برای فرزندان مجرد زیر 21 سال خود نیز تقاضای ویزا کند که به آن ویزای K-3 می گویند. البته فرزندان متاهل و یا بالای 21 سال نیز در اولویت بعدی جهت اخذ ویزای امریکا هستند. همچنین این فرد می تواند برای فرزند خوانده ی خود (فرزند همسر که مجرد باشد و در هنگام ازدواج ایشان، کمتر از 18 سال داشته باشد)، نیز تقاضای ویزا کند که ویزای K-4 نامیده می شود.

ویزاهای K-3 و K-4 جزء ویزاهای غیرمهاجرتی هستند که قابلیت درخواست اقامت دائم را دارند. ضمنا مدت این ویزاها 2 ساله است. برای ارائه ی درخواست ویزا برای فرزندان لازم است که برای هر یک، دادخواستی به صورت مجزا تنظیم گردد.

اگر همسر و فرزندان شهروند یا مقیم دائم امریکا، در خارج از امریکا هستند، وی باید به وسیله ی تکمیل فرم I-130 درخواست خود را به NVC (مرکز ملی ویزا) ارائه دهد. ولی اگر در آن زمان که وی می خواهد درخواست خود را ارائه دهد، همسر و فرزندانش در خاک امریکا هستند، خود فرد باید فرم I-130 و همسر و فرزندان او باید فرم I-148 را تکمیل کرده و بدین صورت درخواست اقامت دائم نمایند؛ البته این دو فرم باید آدرس متفاوت از هم داشته باشند.

شهروند یا مقیم دائم امریکا باید برای درخواست ویزای ازدواج مدارک زیر را ارسال کند

  1. اگر از اتباع امریکاست، کپی گواهی تابعیت؛ و اگر مقیم دائم است کپی Green Card لازم است.
  2. سند ازدواج و شناسنامه در جهت اثبات رابطه ی خویشاوندی
  3. پاسپورت با اعتبارحداقل 6 ماه پس از ورود به امریکا
  4. رسید پرداخت هزینه های مربوطه
  5. ادله ای در جهت توانایی مالی فرد برای تامین مخارج همسر (برای حداقل 3 ماه)
  6. کپی از فرم درخواست ویزا (فرم I-130)
  7. ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
  8. معرفی ضامن مالی و فرم سوگند پشتیبانی
  9. تاییدیه ی معاینه ی پزشکی

پس از تکمیل فرم، دولت امریکا در اسرع وقت از همسر و فرزندان زیر 21 سال وی دعوت می کند تا مراحل لازم برای انجام ویزای آنها صورت پذیرد؛ که معمولا بین یک تا دو سال به طول می انجامد. ولی در رابطه با فرزندان متاهل و یا بالای 21 سال، به دلیل اینکه متقاضیان زیادی برای مهاجرت به امریکا وجود دارد، باید صبر کنند تا در نوبت خود، درخواست آنها بررسی شود؛ این پروسه ممکن است چندین سال طول بکشد.

آنچه بیان گردید قوانین و شرایط دریافت ویزای ازدواج امریکا بود که بر خلاف ویزای نامزدی، هم برای اتباع امریکایی و هم برای افراد مقیم دائم این کشور وجود دارد؛ با این تفاوت که به دلیل جایگاه بالاتر اتباع، ویزای ازدواج برای همسر و ویزای فرزندان مجرد زیر 21 سال اتباع، زودتر از ویزای افراد مقیم دائمی این کشور صادر می شود.برای اخذ تابعیت امریکا از طریق ازدواج، باید همانند آنچه در تابعیت از طریق نامزدی عنوان گردید، اقدام شود

خواهشمندیم توجه فرمایید موسسه حقوقی ملک پور دفتر وکالت میباشد وانتخاب زوج یا زوجه از طریق موسسه حقوقی ملک پور صورت نمی گیرد موسسه حقوقی ملک پور تنها ارائه کننده خدمات می باشد. بنابراین لطفاً در خصوص امور غیر حقوقی با ما تماس نگیرید.

موسسه حقوقی ملکپور در این مقاله در خصوص  مهاجرت به آمریکا و اقدامات لازم برای اخذ ویزای k1 بیان می نماید که این مقاله در خصوص اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشور امریکا برای اطلاعات شما برای شما عزیزان و همراهان همیشگی ما گرد آوری شده است . در این مقاله ، سعی شد به پرسش‌های شما در باب چگونگی مهاجرت به امریکا از طریق ازدواج در آمریکا و شرایط اخذ تابعیت از طریقازدواج در کشور امریکا پاسخ داده شود. اگر پرسش‌های بیشتری درباره مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای ازدواج آمریکا برای شما پیش آمده است، می‌توانید با مشاورین مجرب و کارشناسان و حقوقدانان متخصص و مسلط به امور بین الملل در موسسه حقوقی ملکپور همکارموسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش تماس حاصل فرمایید و در خصوص قوانین و راه های اخذ گرین کارت آمریکا و اخذ ویزای k1وهمچنین اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشور امریکا مشاوره رایگان دریافت نمایید . موسسه حقوقی ملک پور این افتخار را دارد که با بهره گیری از بهترین مشاورین و وکلای تراز اول کشور شما عزیزان را در تمامی پروسه ی مهاجرت به آمریکا و همچنین اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشور امریکا راهنمایی و مشاوره رایگان نمایید .




ادامه مطلب

[ پنج شنبه 96/10/28 ] [ 7:3 عصر ] [ mie ]

ویزای کار آمریکا و مدارک مورد نیاز آن

ویزای کار آمریکا و مدارک مورد نیاز آن

ویزای کار آمریکا و مدارک مورد نیاز ویزای کار آمریکا چگونه است؟ آیا با ویزای کار آمریکا و مدارک مورد نیاز ویزای کار آمریکا 2018 آشنایی دارید؟ آیا مایل به اخذ اطلاعات در زمینه ویزای کار آمریکا و مدارک مورد نیاز ویزای کار آمریکا هستید؟ شرایط ویزای کار آمریکا و مدارک مورد نیاز ویزای کار آمریکا چیست؟ نکات ویزای کار آمریکا و مدارک مورد نیاز ویزای کار آمریکا چیست؟ آیا مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای کار آمریکا امکان پذیر است؟ آیا مراحل درخواست ویزای کار آمریکا را می دانید؟ در صورتی که شما عزیزان تمایل به کسب اطلاعات درباره ویزای کار آمریکا و مدارک مورد نیاز ویزای کار آمریکا دارید می توانید برای یافتن پاسخ سوالات خود در ارتباط باویزای کار آمریکا و مدارک مورد نیاز ویزای کار آمریکا با این مقاله همراه بوده و پاسخ سوالات خود را جویا شوید. در این مقاله تلاش شده است به برخی از سوالات مهم و کلیدی شما عزیزان درباره ویزای کار آمریکا و مدارک مورد نیاز ویزای کار آمریکا پرداخته شود و اطلاعات مناسبی در این باب در اختیار شما عزیزان قرار گیرد.

 

فایل صوتی توضیحات آقای دکتر ملک پور در باب ویزای آمریکا

ویزای موقتی کارکنان

به طور کلی، شهروند کشور خارجی که خواهان ورود به ایالات متحده بوده باید ابتدا ویزای غیر مهاجرتی یا اقامت موقت درخواست نموده یا درصدد پذیرفتن ویزایمهاجرت برای اقامت دائمی برآیند. ویزای کار موقت برای افرادی است که می خواهند برای اشتغال در مدت معین وارد آمریکا شده و دائم یا نامشخص در نظر گرفته نمی شوند. هر یک از این ویزاها ایجاب می کنند که کارفرمای احتمالی ابتدا درخواست خدمات شهروندی و مهاجرت آمریکا (USCIS) را تنظیم کند. درخواست تایید شده برای تقاضای ویزای کار آمریکا ضرورت دارد.

دسته بندی ویزای کار موقت (غیرمهاجرتی)

دسته بندی ویزا شرح کلی در مورد فردی که در این دسته قرارمی گیرد
H1-B: فرد در شغل تخصصی برای کار در شغل تخصصی. نیازمند مدرک تحصیلی آموزش عالی یا معادل آن بوده و شامل مدل های متمایز شایستگی و توانایی و تحقیق و توسعه بین دولت ها و پروژه های تولید مشترکی است که توسط وزارت دفاع اداره می شوند.
H1B1- متخصص توافق تجارت آزاد (FTA) به منظور کار در شغل تخصصی. نیازمند مدرک آموزش پس از متوسطه شامل حداقل چهار سال تحصیل در حوزه تخصصی می باشد (توجه: این ویزا مبتنی بر درخواست نیست)
H-2A کارگر موقت کشاورزی برای کار کشاورزی موقت یا فصلی. محدود به شهروندان یا تبعه کشورهای تعیین شده، با استثنای محدود، در صورتی که به نفع آمریکا در نظر گرفته شوند.
H-2B کارگر موقت غیرکشاورزی به منظور دریافت آموزش، به جز پزشکی یا تحصیلی، که در وطن آموزش گیرنده قابل دستیابی نبوده یا برنامه های آموزش عملی در آموزش کودکان دارای معلولیت های ذهنی، جسمی یا عاطفی.
L : انتقال درون شرکتی برای کار در شعبه، شرکت مادر، وابسته یا فرعی کارفرمای فعلی در ظرفیت مدیریتی یا اجرایی، یا جایگاه نیازمند دانش تخصصی. افراد باید به مدت یک سال مستمر در سه سال قبل، توسط همان کارفرما در خارج از کشور استخدام شده باشند.
O: افراد دارای توانایی یا موفقیت خارق العاده برای افراد دارای توانایی یا موفقیت خارق العاده در حوزه های علوم، هنر، آموزش، تجارت، ورزش، سینما و تلویزیون، که با تحسین ملی یا بین المللی نشان داده می شود، برای کار در حوزه تخصصی خود. شامل افراد تأمین کننده خدمات اساسی به منظور پشتیبانی از افراد فوق می گردد.
P1. ورزشکار مستقل یا تیم، یا عضو گروه سرگرمی به منظور کار در رقابت ورزشی خاص به عنوان ورزشکار یا عضو گروه سرگرمی. نیازمند سطح عملکرد به رسمیت شناخته شده در ابعاد بین المللی. شامل افراد تأمین کننده خدمات اساسی به منظور پشتیبانی از افراد فوق می گردد.
P-3: هنرمند یا کارآفرین (فرد یا گروه) به منظور اجرا، آموزش یا مربی گری تحت برنامه، که از نظر فرهنگی منحصر به فرد بوده یا اجرا یا ارائه قومی سنتی، فولکلور، فرهنگی، موسیقیایی، تئاتری یا هنری. شامل افراد تأمین کننده خدمات اساسی به منظور پشتیبانی از افراد فوق می گردد.
Q-1 شرکت در برنامه تبادل فرهنگی در ابعاد بین المللی برای آموزش عملی و استخدام و به اشتراک گذاری تاریخ، فرهنگ یا سنن کشور خود از طریق مشارکت در برنامه تبادل فرهنگی بین المللی

گواهی کار- بعضی از دسته بندی های ویزای کار موقتی ایجاب می کنند که کارفرمای احتمالی شما، قبل از تنظیم درخواست کار بدون مهاجرت، گواهی کار یا تأئیدیه دیگری را از طرف شما از اداره کار کسب کند (فرم شماره I-129).  کارفرمای احتمالی شما باید دستورالعمل فرم را از وب سایت USCIS بررسی و تعیین نماید که آیا گواهی کار برای شما ضرورت دارد.

تأئیدیه درخواست- بعضی از دسته بندی های کار موقت از نظر کل تعداد درخواستی که سالانه تأئید می شوند محدودیت دارند. قبل از تقاضای ویزای کار آمریکا به صورت موقت از سفارت یا کنسولگری آمریکا، باید درخواست کار بدون مهاجرت، فرم I-129 را از طرف کارفرمای احتمالی خود پر کرده و به تأئید USCIS برسانید. برای اطلاع بیشتر در مورد فرایند درخواست، مقتضیات واجد شرایط بودن بر اساس دسته بندی ویزا، و محدودیت تعدادی، بخش کار در آمریکا و کار موقت (بدون مهاجرت) را در وب سایت USCIS ملاحظه نمائید. وقتی درخواست تأئید شد، USCIS برای کارفرمای احتمالی شما یادداشت اقدام، فرم I-797 را ارسال خواهد کرد.

نحوه درخواست

بعد از این که USCIS درخواست کار غیر مهاجرتی (فرم I-129) را تأئید نمود، باید برای ویزا درخواست نمائید. مراحل متعددی در فرایند درخواست ویزا وجود دارند. ترتیب این مراحل و نحوه تکمیل فرم بر اساس سفارت یا کنسولگری آمریکا که از طریق آن اقدام می کنید، متفاوت خواهد بود. لطفاً دستورالعمل موجود در وب سایت سفارت یا کنسولگری که از طریق آن اقدام می کنید را ملاحظه نمائید.

تکمیل درخواست ویزا به صورت آنلاین

درخواست ویزای غیر مهاجرتی آنلاین، فرم DS-160 در مورد تکمیل DS-160 باید: 1) درخواست ویزای آنلاین را تکمیل کنید، 2) صفحه تأئید فرم درخواست را پرینت گرفته و به محل مصاحبه بیاورید.

عکس. ضمن تکمیل فرم آن لاین DS-160 عکس خود را آپلود خواهید کرد. عکس شما باید با فرمت شرح داده شده در مقتضیات عکس همخوانی داشته باشد.

زمان بندی مصاحبه ویزای کار آمریکا

در حالی که مصاحبه برای متقاضیان سنین خاص شرح داده شده در ذیل ضرورت ندارد، اما افسران کنسولگری مجازند تا بدون توجه به سن متقاضی در مورد مصاحبه با وی تصمیم گیری نمایند.

اگر در سنین زیر هستید در آن صورت مصاحبه برای شما
13 و کمتر معمولاً ضرورتی ندارد
79-14 ضرورت دارد (به جز موارد استثناء برای تجدید)
80 و بالاتر معمولاً ضرورتی ندارد

باید برای مصاحبه ویزای خود در سفارت یا کنسولگری آمریکا در کشور محل سکونت خود، وقت تعیین نمائید. می توانید در هر یک از سفارت ها یا کنسولگری های آمریکا برای درخواست وقت مصاحبه اقدام کنید، اما آگاه باشید که واجد شرایط بودن برای دریافت ویزا خارج از محل سکونت دائم شما کار دشواری خواهد بود.

زمان انتظار برای قرار مصاحبه بر اساس محل، فصل و دسته بندی ویزا متغیر بوده و بنابراین باید زود اقدام به درخواست ویزا نمائید. زمان انتظار مصاحبه برای محل درخواست ویزا را بررسی نمائید.

آمادگی برای مصاحبه ویزای کار آمریکا

الف) هزینه. در صورت لزوم، هزینه های غیرقابل برگشت درخواست ویزا را قبل از مصاحبه پرداخت کنید. بعد از تأئید ویزا، باید هزینه صدور ویزا را نیز بر اساس ملیت خود پرداخت نمائید. اطلاعات رایگان در ذیل در اختیار شما قرار می گیرد.

ب) دستورالعمل های موجود در وب سایت سفارت یا کنسولگری محل درخواست خود را بررسی و اطلاعات بیشتری در زمینه پرداخت هزینه به دست آورید.

ج) متقاضیان ویزای L نیز باید هزینه های پیشگیری از تقلب و شناسایی و در صورت لزوم هزینه قانون امنیت مرزها را نیز پرداخت کنند.

جمع آوری اسناد درخواستی

اسناد درخواستی زیر را قبل از مصاحبه جمع آوری و آماده کنید:

  • پاسپورت معتبر برای سفر به آمریکا. پاسپورت شما باید برای مدت حداقل شش ماه بیشتر از مدت اقامت شما در آمریکا اعتبار داشته باشد (به جز موارد معافیت بر اساس توافقات خاص کشوری). در صورت خانوادگی بودن پاسپورت، هر فرد نیازمند ویزا باید درخواست جداگانه ای را تسلیم نماید.
  • درخواست ویزای غیرمهاجرتی، صفحه تأئید فرم DS-160.
  • درخواست رسید پرداخت هزینه. در صورت الزام پرداخت هزینه قبل از مصاحبه.
  • عکس. در حین تکمیل فرم آنلاین DS-160 باید عکس خود را آپلود کنید. در صورت موفق نشدن آپلود، باید عکس چاپ شده خود را در فرمت شرح داده شده در بخش مقتضیات عکس همراه داشته باشید.
  • شماره رسید برای درخواست تأئید شده فرم I-129 درخواست ویزای کار غیر مهاجرتی یا یادداشت اقدام، فرم I-797 ، از USCIS.
  • متقاضیان ویزای L، اگر شامل درخواست L می گردید، باید فرم I-129S، درخواست ویزای غیر مهاجرتی بر اساس L را در مصاحبه همراه داشته باشید.

حقوق و حفاظت های قانونی ویزای کار آمریکا

متقاضیان ویزای H-1B، H-2A و H-2B باید بخش حقوق و حفاظت قانونی را قرائت کرده تا اطلاعات بیشتری در مورد حقوق خود در آمریکا به دست آورند، خواندن این یادداشت قبل از درخواست ویزا توصیه می شود.

اسناد افزوده ای که ممکن است نیاز باشد:

دستورالعمل های نحوه درخواست ویزا را در وب سایت سفارت یا کنسولگری محل درخواست مطالعه نمائید. ممکن است در صورت واجد شرایط بودن مدارک بیشتری نیاز شود.

تمام متقاضیان ویزا، به جز H-1B و L باید مدارک متقاعدکننده در مورد وابستگی به کشور خود را همراه داشته باشند، تا ثابت کنند که بعد از تمام شدن مدت اقامت موقت خود در آمریکا به کشور خود بازخواهند گشت. نمونه این مدارک عبارتند از:

  • اقامت خارجی که قصد ترک آن را ندارند
  • روابط خانوادگی خود
  • وضعیت اقتصادی
  • برنامه های بلندمدت

حضور در جلسه مصاحبه ویزا برای ویزای کار آمریکا

در طی مدت مصاحبه، افسر کنسولگری تعیین خواهد کرد که آیا واجد شرایط دریافت ویزا هستید و در این صورت کدام دسته بندی ویزا بر اساس هدف سفر شما مناسب می باشد. باید تأمین شرایط لازم تحت قوانین آمریکا را اثبات تا دسته بندی ویزای درخواستی خود را دریافت کنید.

اسکن بدون جوهر و دیجیتال اثرانگشت به عنوان بخشی از فرایند درخواست گرفته خواهند شد. اثر انگشت معمولاً در حین مصاحبه گرفته شده اما بر اساس محل تفاوت هایی نیز وجود خواهد داشت.

بعد از مصاحبه ویزا، درخواست شما مورد پردازش اداری قرار خواهد گرفت. افسر کنسولگری در مورد ضرورت یا عدم ضرورت پردازش بیشتر برای درخواست شما اطلاع رسانی خواهد کرد.

بعد از تأئید ویزا، بر اساس ملیت، ممکن است پرداخت هزینه صدور ویزا برای شما ضرورت یافته و نحوه برگرداندن پاسپورت به همراه ویزا به اطلاع شما رسانده شود. زمان پردازش ویزا را بررسی نموده تا در مورد زمان آماده بودن ویزای خود اطلاعات کسب کنید.

ورود به آمریکا

ویزا به شهروند خارجی اجازه سفر به ورودی آمریکا (معمولاً فرودگاه) و درخواست ورود به این کشور را داده اما لزوماً تضمین کننده ورود به این کشور نخواهد بود. اداره امنیت سرزمین مادری (DHS)، مسئولین بخش گمرکات و حفاظت از مرزها (CBP) در ورودی این کشور حق اجازه دادن یا ندادن ورود افراد به این کشور را خواهند داشت. در صورت مجاز بودن برای ورود به آمریکا، مأمورین CBP مهر پذیرش یا فرم کاغذی I-94، سوابق ورود/ عزیمت را در اختیار شما قرار خواهند داد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مقتضیات پذیرش و ورود، محدودیت های ورود غذا و محصولات کشاورزی و دیگر کالاهای محدود/ ممنوع و غیره به سایت CBP مراجعه نمائید.

تمدید مدت اقامت

بخش تمدید اقامت وب سایت خدمات شهروندی و مهاجرت آمریکا (USCIS) را برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزای کار آمریکا و مدارک مورد نیاز ویزای کار آمریکاو درخواست تمدید اقامت بیشتر از تاریخ درج شده در مهر پذیرش یا فرم کاغذی I-94 ملاحظه کنید.

باید قبل از تاریخ درج شده در مهر پذیرش یا فرم I-94 از آمریکا عزیمت نمائید، مگر آن که درخواست تمدید اقامت شما به تأئید USCIS برسد.

عدم موفقیت در عزیمت از آمریکا در تاریخ مقرر به معنای اقامت غیرقانونی بوده و بر اساس قوانین این کشور، ویزای این دسته از مسافرین به صورت خودکار باطل قلمداد می گردد (بخش 222g قانون مهاجرت و شهروندی). در صورت داشتن ویزای دفعات ورود متعدد و بطلان آن به دلیل حضور غیرقانونی شما در این کشور، ورود آتی شما به آمریکا مورد تأئید نخواهد بود.

عدم موفقیت برای خروج از آمریکا در زمان مقرر شما را برای درخواست ویزاهای آتی این کشور غیر واجد شرایط خواهد ساخت. بخش قوانین رد ویزا و غیر واجد شرایط بودن را مطالعه و اطلاعات خود در این زمینه را افزایش دهید.

تغییر وضعیت

در حین اقامت در آمریکا، می توانید از USCIS درخواست نمائید تا وضعیت غیرمهاجرتی شما را به دسته دیگری تغییر دهند. برای اطلاع بیشتر در این باره بخش تغییر وضعیت غیر مهاجرتی در وب سایت USCIS را مطالعه کنید.

درخواست تغییر وضعیت از USCIS در زمان اقامت شما در آمریکا و قبل از انقضای اقامت مجاز شما، درخواست ویزای جدید را ایجاب نمی کند. با این وجود، اگرنمی توانید در جریان پردازش درخواست تغییر وضعیت شما توسط USCIS در آمریکا بمانید، می توانید درخواست ویزا را از طریق سفارت یا کنسولگری آمریکا دنبال کنید.

اطلاعات بیشتر

  • تأئید درخواست صدور ویزا را تضمین نخواهد کرد. تا زمان صدور ویزا اقدام به برنامه ریزی نهایی سفر یا تهیه بلیط نکنید.
  • همسر و فرزندان
  • به استثنای متقاضیان ویزای بازدید تبادل فرهنگی Q-1، همسر و فرزندان مجرد و صغیر شما نیز می توانند همان دسته بندی ویزا را درخواست کرده تا به شما ملحق شده یا شما را همراهی کنند. باید بتوانید نشان دهید که توان حمایت مالی خانواده خود در این کشور را دارید.
  • برای اطلاعات بیشتر در مورد اشتغال و تحصیل، بخش ویزای کار موقت و مجوز استخدام وب سایت USCIS را بررسی نمائید.
  • به جز موارد فسخ یا ابطال، ویزا تا تاریخ انقضاء اعتبار خواهد داشت. بنابراین ویزای معتبر آمریکا در پاسپورتی که زمان انقضای آن رسیده، هم چنان معتبر خواهد بود. در صورت داشتن ویزای معتبر در پاسپورت منقضی شده، آن را از پاسپورت برندارید. می توانید از ویزای معتبر خود در پاسپورت منقضی شده به همراه پاسپورت معتبر جدید برای سفر و پذیرش به آمریکا نیز استفاده کنید.

به طور کلی در این مقاله تلاش شد درباره ویزای کار آمریکا و مدارک مورد نیاز ویزای کار آمریکا، شرایط ویزای کار آمریکا و مدارک مورد نیاز ویزای کار آمریکا، نکات ویزای کار آمریکا و مدارک مورد نیاز ویزای کار آمریکا در پروسه های مهاجرتی و سایر موارد، اطلاعاتی در اختیار شما عزیزان قرار داده شود. شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ویزای کار آمریکا و مدارک مورد نیاز ویزای کار آمریکا با موسسه مشاوره ای ام آی ای همکار موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان کارشناسان و وکلای این موسسه بهره مند شوید. اطلاعات صحیح و کامل در باب ویزای کار آمریکا و مدارک مورد نیاز ویزای کار آمریکا شما را برای اخذ تصمیم قطعی برای مهاجرت به آمریکا راهنمایی نموده و مسیر پیشرفت را برای شما عزیزان هموار می نماید.




ادامه مطلب

[ پنج شنبه 96/10/28 ] [ 7:2 عصر ] [ mie ]